opc_loader

Eettafels

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Smaakvolle eettafel

In onze collectie vind je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle vormen en maten. Van een mooie robuuste boomstamtafel gemaakt van Suar die tegen een stootje kan tot een moderne ronde eettafel met stalen poot welke mooi past in een moderne interieur. 

Onze eettafels bieden wij in alle vormen, afmetingen en kleuren aan. Er zit dus altijd een  eetkamertafel voor je bij. En mocht dit nou niet het geval zijn, dan kun je ons altijd een mail sturen en dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. In veel huishoudens is de eettafel een blikvanger van het interieur. 

Is je eethoek wat kleiner? Kies dan voor een ronde eettafel of voor onze steigerhouten eetkamertafel UNIEK. Je bespaart namelijk veel ruimte met dit model. Bovendien is het ook een stuk gezelliger tafelen omdat iedereen elkaar kan aankijken.  

Onze eettafels zijn hand gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Doordat onze artikelen van duurzame materialen zijn gemaakt, is het mogelijk dat de kleuren, of de vorm van een plank/balk iets kan afwijken. Hout is een natuurproduct en leeft, hierdoor blijft het altijd 'werken'. Door weersinvloeden trekt hout een beetje krom of zet hout juist een beetje uit.